Как да бъдем по-съблазнителни
Здраве и красота Любов и партньорство

Как да бъдем по-съблазнителни

Как да бъдем по-съблазнителни с помощта на грима и ароматите да акцентирате на онези места от лицето и тялото, които най-силно впечатляват мъжа.

infomax-logo-50-15-HW Ето диета, с която Ким Кардашиян свали 30 кг за кратък период от време

1. Сексапилът на устните

В първите 10 секунди, когато се озоват очи в очи с жена ,мъжете фиксират погледа си върху… устните й. Не надничат в деколтето, нито пък оглеждат задните части или краката й. Устните са онова, което ги привлича на мига. И колкото по-пухкави и сочни са те, толкова по-богата е мъжката фантазия. А влажните устни са знак за сексуална възбуда.

Как да ги подчертаете. Зависи какъв ефект искате да постигнете. Ако целта ви е да влезете в страстна рокля, то яркочервеното червило е перфектният избор. За да изразите невинност, но и лека покана за флирт, използвайте нежните розови нюанси. А ако искате да изглеждате едновременно загадъчна и секси, поставете само гланц, който да създаде съблазнителен ефект върху устните. Според британски учени, розовото червило задържа погледа на мъжа 6,7, докато червеното – за 7,3 секунди.

2. Пленителният поглед

Устните може и да привличат като магнит мъжете, но само за първите 10 секунди. След това погледът им се заковава в очите на жената. Американско изследване детронира бюста като най-привлекателен за силния пол. Оказва се, че мъжете далеч повече се интересуват от очите на жената, отколкото от гръдната й обиколка. Е, и тя не е за подценяване, но погледът има предимство.

Как да го подчертаете. Жената може да изглежда едновременно съблазнителна и от висока класа с помощта на очна линия и спирала за мигли. Това придава на погледа загадъчност и магнетичност, като в същото време стои изчистено. Миглите са задължително подчертани с черна спирала, добавяйки дълбочина на погледа. И една хитрост – за още по-голям ефект, минете през ресниците четката на спиралата точно 7 пъти.

3. Косата издава страстта

74% от мъжете споделят, че едно от първите неща, които забелязват в жената е нейната коса. Близао 70 на сто признават, че се възбуждат, когато жената небрежно прокарва пръсти през косата си. А 82% твърдят, че косата на дамата издава и… каква е тя в леглото. Така например, притежателките на дълги коси са обичайно много страстни. Любителките на къси и практични прически предпочитат да доминират в леглото.

Как да я подчертаете. Мъжете много харесват разпръскването на косата по възлгавницата. За този ефект обаче косата трябва да е здрава, гъвкава, да пада тежко. Което означава, че ако сте решили да го впечатлите така, трябва да се грижите добре за косата си. Сложната фризура, която той няма да посмее да пипне с пръст, е по-скоро убиец на страстта, отколкото вдъхновител.

 4. Още нещо за деколтето

На мъжете им е заложено в природата да се прехласват по женски гърди. Но независимо от размера на сутиена, не се лъжете да приковавате погледа с твърде отворено деколте. Мъжете обичат загадките. Покажете само толкова, колкото да разпалите фантазията им.

Как да го подчертаете. За да изглежда кожата, която се подава от деколтето, съблазнителна и през зимния сезон, викнете на помощ козметиката. Първо уеднаквете тена, а после минете леко с пудра с бронзов ефект, за да дооформите още по-апетитно тази част от тялото си.

5. Естественото ухание

Независимо дали си дават сметка, или не, за мъжете хубавият аромат е свързан не толкова с парфюма, който употребява дамата на сърцето им, а по-скоро с общото й физическо и психическо здраве, показва австралийско проучване.

Как да го подчертаете. Твърде силният парфюм не възбужда мъжете. Запомнете това и не се къпете в аромата, колкото ида е прекрасен. За заличаване на неприятната миризма е измислена банята. А парфюмът трябва да се употребява в такова количество, колкото да създаде ефирен воал от загадъчност и чувственост около жената.

Какви тренировки да правите в зависимост от зодиакалния ви знак 

Четири признака, че мъж от зодия Рак е влюбен във Вас

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Четирите зодии, които обичат да водят останалите

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Какви плодове пасват най-добре на зодията ви

Четири гарантирани признака, че той няма да забрави за вас след раздялата

Tagged ,
на горе